MR 50

Het dunne en elegante gordijngevelsysteem                     

MR 50 is een sober, esthetisch en hoogtechnologisch systeem dat beantwoordt aan twee specifieke architecturale vereisten te weten de combinatie van een grote stevigheid met profielen van een beperkte sectie.

De integratie van een gordijngevel in het architectuale ontwerp van een gebouw is sinds enkele jaren sterk geëvolueerd.  Vanuit een functionele toepassing is de gordijngevel een ideale partner geworden voor een gemakkelijke toegang naar de buitenwereld.

Breng zon en natuur in uw woning.  Door het aangename lichtinval zorgt deze voor een heldere en warme ruimte.  Dankzij de nieuwe technologieën biedt de MR 50 de ideale combinatie van esthetiek, comfort en thermische isolatie.

Met haar MR 50 serie voor gordijngevels beantwoordt aan de twee meest specifieke eisen van de hedendaagse aluminium architectuur, namelijk de combinatie van veel stevigheid en strakheid.  De betrouwbaarheid van het MR 50 systeem is een overeenstemming met de hoge eisen gesteld door de bouwtechnieken van gordijngevels.

De gordijngevel wordt voornamelijk gewaardeerd in het bouwen van kantoren, commerciële centra, scholen, stations, luchthavens, ziekenhuizen, ...

Meerdere studies hebben aangetoond dat het binnenkomen van natuurlicht het menselijk gedrag grondig beïnvloedt naar meer optimisme, zin van aankoop, motdivatie, concentratie en snellere genezing.

Productfolder?  klik hier

Interesse?

Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan en reken op het advies van een van onze experts.

Vraag een offerte aan ›

Interesse in MR 50?

Voor een expertise ter plaatse stuur dan uw gegevens, voor uw gratis offerte.


* Verplichte velden

Volledig vrijblijvend - Snel antwoord - Snelle plaatsing