B 70

Bespaar op energie, niet op comfort.                                 

Het neusje van de zalm onder de aluminium systemen, B 70 Thermo combineert de stevigheid en de mechanische eigenschappen van het B 70 systemen met een nog verder doorgedreven thermische isolatie.

Van Beveren aluminium is constant op zoek naar de beste technologieën om zo hoog mogelijke isolatiewaarden te bekomen.  Zo is de B 70 Thermo ontstaan.

Beide series bestaan uit dezelfde halfschalen en worden geïsoleerd door middel van glasvezelversterkte polyamidestrippen van 30 mm.  Zodoende bekomt men geïsoleerde profielen die toepasselijk zijn voor B 70 en B 70 Thermo.

Met B 70 profielen als uitgangspunt is het mogelijk door toevoegen van diverse isolatie materialen, zoals Stryrofoam, EPDM voegen en PVC middendichting, een zeer lage UW-waarde te bekomen.  U kan nog met +/- 30% de UW-waarde verminderen door het toepassen van driedubbel glas: Ug = 0,6.  Door de aluminium afstandhouder te vervangen door een Warm Edge bekomt u ook een betere Ug-waarde van de beglazing.  De UW-waarde kan dan 1 W/m²K worden.

Bovendien kunt u met deze serie ook met de stijlen en vormen spelen : vlak ( Standaard ), licht afgerond ( Soft ) of rustiek afgerond ( Elips ).... B70 is de ideale evenwicht tussen comfort en esthetiek !!!

Productfolder?  klik hier

Interesse?

Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan en reken op het advies van een van onze experts.

Vraag een offerte aan ›

Foto's van B 70

Interesse in B 70?

Voor een expertise ter plaatse stuur dan uw gegevens, voor uw gratis offerte.


* Verplichte velden

Volledig vrijblijvend - Snel antwoord - Snelle plaatsing