B 85

Het passiefsysteem                                                                      

Het passiefsysteem B 85 is misschien wel het meest geraffineerde op de markt.  Tijdens de ontwikkeling van het systeem is aandacht gegaan naar het beperken van de inbouwdiepte.  Met zijn 85 mm is het één van de slankste systemen in het topsegment en is het systeem geschikt voor hoge glasgewichten.

Het intelligente ontwerp en het gebruik van verschillende hoogwaardige isolatiematerialen staan borg voor een ultralage h-waarde én een hoge luchtdichtheid.  Hierdoor zijn Uw-waarden (in combinatie met driedubbele beglazing) onder de 0,8 Wm²K mogelijk!

Luchtdicht

Het systeem bevat, naast de klassieke middendichting en de geïntegreerde binnen-aanslag isolatiedichting nog een bijkomende aanslagdichting aan de buitenzijde.  De unieke combinatie resulteert in een zeer hoge luchtdichtheid van het raamsysteem, een kenmerk dat steeds meer aan belang wint bij de passiefbouw.

Superisolerend

De hoogstaande isolatiewaarden worden behaald door de isolatoren als meerkamerprofielen op te bouwen.  Hierdoor kan de diepte van de isolatoren beperkt gehouden worden en wordt een hoge stabiliteit bekomen voor steeds hogere glasgewichten.  Teven zijn de isolatorstegen vervaardigd uit Noryl, wat borg staat voor een ultralage h-waarde.

B 85 Passiefhuis Systeem

De B 85 beschikt over alle troeven; goede geluidsisolatie, hoge sterkte, uitmuntende thermische isolatei en luchtdichtheid.  Van Beveren biedt met deze reeks topkwaliteit voor elke bouwstijl en isolatienorm.

Productfolder?  klik hier

Interesse?

Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan en reken op het advies van een van onze experts.

Vraag een offerte aan ›

Foto's van B 85

Interesse in B 85?

Voor een expertise ter plaatse stuur dan uw gegevens, voor uw gratis offerte.


* Verplichte velden

Volledig vrijblijvend - Snel antwoord - Snelle plaatsing