Slide 20

Het schuivende deel is volledig beglaasd, niet-geïsoleerd en perfect geschikt om zich te beschermen tegen de wind onder een pergola, om een balkon af te sluiten of zelfs als binnenwand.

Het volglas schuifraam

  • De S 20 is een niet geïsoleerd volglas schuifraamsysteem.  Het systeem is zeer gunstig geprijsd en bijzonder eenvoudig te produceren en te plaatsen.  De profielen zijn zeer klein en subtiel ontworpen.  Hierdoor is het zicht ( nagenoeg ) vrij van profielen en kan men maximaal van het uitzicht genieten.  Het systeem biedt afdoende bescherming tegen weer en wind om zo het seizoen van uw overkapping te verlengen.
  • De rail kan verzonken geplaatst worden in de vloer zodat er geen opstap is van binnen naar buiten.  De waterafvoer is te realiseren via de rails of met watergaten in het onderkader.  De afdichtingen worden gerealiseerd met borstels.  Het gamma omvat zowel een 3-rail, 4-rail als een 5-rail kader. 

Beslag

  • De wielen, vast of regelbaar, zijn esthetisch geplaatst in het onderprofiel.  De wielen, vervaardigt uithoogwaardig roesvrijstaal, hebben een nylon loopvak voor een ruisloze loop.  Meenemers zorgen voor het openen en sluiten van de verschillende vleugels.  Het afsluiten kan gebeuren d.m.v. een zijsluiting met slot of hendelbediende haaksluiting.

 Kleuren

  • De profielen zijn in RAL verkrijgbaar.  De onderrail is ofwel in geanodiseerd aluminium ofwel in RVS uitgevoerd, afhankelijk van het type onderkader.  De zijsluiting, bedieningshendel en eindstukjes zijn in 'inox look' gelakt.

Productfolder?  klik hier

Interesse?

Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan en reken op het advies van een van onze experts.

Vraag een offerte aan ›

Foto's van Slide 20

Interesse in Slide 20?

Voor een expertise ter plaatse stuur dan uw gegevens, voor uw gratis offerte.


* Verplichte velden

Volledig vrijblijvend - Snel antwoord - Snelle plaatsing