Super Slide 55

Het vernuftige schuif- en hefschuifsysteem                            

Door optimaal materiaalgebruik en vernuftig ontwerp is de Super Slide 55 onstaan, een schuifserie met een uitstekende isolatie, een zeer groot comfort en een serie die toch budgetvriendelijk blijft in haar klasse.

Onze diepgaande technische ontwikkeling heeft geresulteerd in een volledig gamma ( monorail, Bi-rail, Tri-rail, schuif en hefschuif ) en een innoverend product met minimale aanzichtbreedtes en een 5-kamer pvc kader isolatie profiel.  Het gekozen beslag biedt u een modern design evenals een robuust ontwerp voor de zwaarste belastingen.

Vlakke verzonken dorpel

Het is mogelijk te werken met een vlakke verzonken dorpel.  De aansluiting van zowel het terras buiten als de tegelvloer binnen kan volledig vlak worden uitgevoerd.  Dat verhoogt het gebruiksgenot en verbetert het esthetisch aanzicht van het raam.

Mono-, duo- en tri-rail

De mono-rail laat toe het glasoppervlak van het vast deel te maximaliseren.  Met de duo-rail uitvoering zijn er dubbel zoveel (hef-) schuivende delen mogelijk.  Voor een maximaal aantal schuivende delen is er de tri-rail uitvoering.

Soft Close systeem

Het "soft Close" systeem zorgt voor een verbetering van het bedieningscomfort van zware vleugels door de kruk tijdens het sluiten af te remmen.  Hierdoor kunnen vleugels meer dan 150 kg moeiteloos als hefschuifvleugel worden uitgevoerd.

Comfort Close sluiting

Vleugels tot 200 kg ( schuif) of 250 kg (hefschuif) kunnen dankzij het comfort close systeem de laatste 10 cm zelf dichtschuivend d.m.v. een gasveersysteem.  Vleugels worden door dit systeem afgeremd wat een optimale veiligheid biedt tegen het knellen van vingers!

Thermische isolatie

De uitstekende thermische isolatie wordt bereikt door glasvezelversterkte polyamide stegen, Noryl stegen en een PVC 5-kamersprofiel.  De vleugel is voorzien van een PVC U-profiel waarin het beslag geïsoleerd kan worden geplaatst.  In de Thermo uitvoering worden polyethyleen en styrofoam schuim gebruikt om sterk verbeterde U-waarden te bereiken.

Geluidsisolatie

Het ontwerp van de Super Slide 55 zorgt voor een verhoogd akoestisch comfort door een hogere geluidsreductie dan vergelijkbare stystemen op de markt.

Productfolder?  klik hier

Interesse?

Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan en reken op het advies van een van onze experts.

Vraag een offerte aan ›

Foto's van Super Slide 55

Interesse in Super Slide 55?

Voor een expertise ter plaatse stuur dan uw gegevens, voor uw gratis offerte.


* Verplichte velden

Volledig vrijblijvend - Snel antwoord - Snelle plaatsing