Super slide 70

Het superisolerende schuif- en hefschuifsysteem                

De Super slide 70 of de Super slide 70 Thermo beantwoorden aan de vraag naar een betere isolatie en grotere glasgewichten.  Beide varianten kunnen als schuif- en hefschuifsysteem worden uitgevoerd.  Door een vernuftig ontwerp van de kruising zijn isolatiewaarden bereikt die voor schuifsystemen als zeer ambitieus kunnen worden gekenmerkt.

Vlakke verzonken dorpel

Het is mogelijk te werken met een vlakke verzonken dorpel.  De aansluiting van zowel het terras buiten als de tegelvloer binnen kan volledig vlak worden uitgevoerd.  Dat verhoogt het gebruiksgenot en verbetert het esthetisch aanzicht van het raam.

Panomama design

Een extreem grote opening in hoekvorm naar uw tuin of terras is nu werkelijkheid geworden met her Panorama Design.  Bij het wegschuiven van beide vleugels ontstaat een gigantische doorgang zonder hoekpaal waardoor u ten volle van het panorama van tuin of terras kunt genieten.  De Panorama kaderprofielen kunnen ook als verzonken vlakke dorpel worden uitgevoerd, zodoende hebt u geen overstap wanneer u naar buiten loopt.

Mono- en duo-rail

De mono-rail laat toe het glasoppervlak van het vast deel te maximaliseren.

Soft Close systeem

Het "Soft Close" systeem zorgt voor een verbetering van het bedieningscomfort van zware vleugels door de kruk tijdens het sluiten af te remmen.  Hierdoor kunnen vleugels van meer dan 150 kg moeiteloos als hefschuifvleugel worden uitgevoerd.

Comfort Close sluiting

Vleugels tot 200 kg (schuif) of 250 kg (hefschuif) kunnen dankzij het comfort close systeem de laatste 10 cm zelf dichtschuiven d.m.v. een gasveersysteem.  Vleugels worden door dit systeem afgeremd wat een optimale veiligheid biedt tegen het knellen van vingers!

Thermische isolatie

De thermische onderbreking wordt bereikt door glasvezelversterkte polyomide stegen en een PVC 7-kamer profiel om een uitstekende isolatie te waarborgen.  De vleugel is voorzien van een PVC U-profiel waarin het beslag geïsoleerd kan worden geplaatst.  In de Thermo uitvoering worden polyethyleen en styrofoam schuim gebruikt om sterk verbeterde U-waarde te bereiken.

Geluidisolatie

Het ontwerp van de Super Slide 70 zorgt voor een verhoogd akoestisch comfort door een hogere geluidsreductie dan vergelijkbare systemen op de markt.

Productfolder?  klik hier

Interesse?

Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan en reken op het advies van een van onze experts.

Vraag een offerte aan ›

Foto's van Super slide 70

Interesse in Super slide 70?

Voor een expertise ter plaatse stuur dan uw gegevens, voor uw gratis offerte.


* Verplichte velden

Volledig vrijblijvend - Snel antwoord - Snelle plaatsing